Våre tjenester

Kunnskapshuset BDT Viken har solid kompetanse innenfor både revisjon, regnskap og rådgivning. Vårt mål er å levere tjenester av høy kvalitet og som bidrar til at våre kunder oppnår bedre lønnsomhet og konkurransekraft. Kunnskapshuset BDT Viken arbeider alltid nær deg som kunde, både faglig og geografisk.

 

Med et nært samarbeid, der oppdragsansvarlig er delaktig i prosessene, opplever våre kunder direkte kommunikasjon
med våre medarbeidere og partnere som en trygghet.

Revisjon

Våre statsautoriserte revisorer og medarbeidere har høy faglig kompetanse og bred erfaring fra privat og offentlig virksomhet.
Vi tilbyr samme faglige nivå og kompetanse som de store revisjonsselskapene, men samtidig tilbyr vi også en annen nærhet til kundene.

Regnskap

Vi er et autorisert regnskapsbyrå og våre medarbeidere er faglig sterke og har variert erfaring. Vår ambisjon er å gjøre hverdagen enklere for deg ved å holde orden på ditt regnskap og din økonomistyring, slik at din energi og fokus kan kanaliseres inn på kjernevirksomheten i din egen bedrift.

Rådgivning

Det stilles stadig større og mer kompliserte krav til næringslivet. Vi ønsker å være en aktiv bidragsyter og støttespiller for våre kunder. Våre arbeidsoppgaver skal være mer enn bare lovpålagt revisjon og tradisjonell regnskapsføring.

  • Facebook Social Icon
58e91afdeb97430e81906504.png
VÅRE AVDELINGER

Administrasjon
Vestre Braarudgate 2
3181 Horten

Moss

Welhavensgate 2B

1530 MOSS

Horten

Vestre Braarudgate 2

3181 Horten

Oslo

Hoffsveien 15

0275 Oslo
 

Tønsberg

Rambergveien 3

3115 Tønsberg

Utland

Szczecin, ul.

Podgòrna 27/U1