January 22, 2019

Brexit, - hvilken betydning kan dette få for norske næringsdrivende?

Mye står på spill i forbindelse med Storbritannias exit fra den Europeiske Union (EU). Vi har
her samlet noen mulige konsekvenser og problemstillinger vi mener det kan være viktig å
være oppmerksomme på i forbindelse med de pågående Brexit-forhandlingene.

October 14, 2018

Statsbudsjettet 2019

Skattesatsen reduseres til 22 % for både personer og selskaper. Ellers er det få overraskelser i statsbudsjettet som ble fremlagt 8. oktober 2018.

June 04, 2018

Ikke la mobilbruken ødelegge ferien

Mobilsurfing i utlandet kan bli en svært kostbar opplevelse. Mobilregningen selv etter en liten svipptur over til Danmark eller Kiel kan få nakkehårene til selv den mest robuste å reise seg.

June 04, 2018

God ferie!

Uavhengig av om du har aktive eller passive planer for sommerferien, er det på sin plass med en liten påminnelse om noen av ferielovens mer eller mindre sentrale bestemmelser. Formålet med ferieloven er å sikre at arbeidstakere årlig får ferie og feriepenger. De fleste arbeidsgivere er flinke til å etterleve ferieloven og dens forpliktelser og majoriteten av arbeidsgivere vil derfor sjeldent oppleve tvister knyttet til ferieloven.

March 04, 2018

Arbeidstid til besvær

En regnfull dag i august 2017 kom to representanter fra Arbeidstilsynet på uanmeldt besøk hos et stort forsikringsselskap i Oslo. I løpet av det korte besøket ble det avdekket hele åtte brudd på arbeidsmiljølovens bestemmelser om arbeidstid. Da er det ingen gyldig unnskyldning at den voldsomme arbeidsmengden skyldtes overivrige ansatte.

May 31, 2017

Ny personvernlovgivning - Hva betyr det for din virksomhet?

Om ganske nøyaktig ett år erstattes den norske personvernloven av EUs nye personvernforordning, General Data Protection Regulation (GDPR). Den nye forordningen vil i større eller mindre grad påvirke alle virksomheter som behandler, lagrer og samler personopplysninger.

May 31, 2017

Personvernforordningen - flere må ha personvernombud

Hva handler elementet EUs personvernforordning trer i kraft i mai 2018, og dette innebærer blant annet at flere virksomheter får krav om å ha personvernombud. For mange er dette helt nytt og ukjent.om? Hva gjør det interessant? Skriv en fengende beskrivelse for å fange besøkendes oppmerksomhet..

November 13, 2016

Vi tilpasser oss alltid, enten man ønsker en avansert nettløsning, eller kommer med papirene i en bærepose, slik enkelte faktisk gjør. Men vi skiller ikke på kundene. I stedet tilpasser vi tjenesten slik at de føler seg ivaretatt på det nivået de har behov for, sier daglig leder for regnskapsavdelingen i BDT Viken, Trude Tveiten.

Please reload

  • Facebook Social Icon
58e91afdeb97430e81906504.png
VÅRE AVDELINGER

Administrasjon
Vestre Braarudgate 2
3181 Horten

Moss

Welhavensgate 2B

1530 MOSS

Horten

Vestre Braarudgate 2

3181 Horten

Oslo

Hoffsveien 15

0275 Oslo
 

Tønsberg

Rambergveien 3

3115 Tønsberg

Utland

Szczecin, ul.

Podgòrna 27/U1