Regnskap, regnskapsfører, regnskapstjenester, bokføring, bilag, faktura, resultatrapport, rapportering, budsjett, årsoppgjør, årsregnskap, selvangivelse, mva-representasjon, lønnskjøring, lønninger, skattemelding, mva, forretningsførsel, økonomistyring, autorisert, erfaring, kompetanse, moderne, med i tiden, tripletex, horten, oslo, moss, tønsberg
Regnskap, regnskapsfører, regnskapstjenester, bokføring, bilag, faktura, resultatrapport, rapportering, budsjett, årsoppgjør, årsregnskap, selvangivelse, mva-representasjon, lønnskjøring, lønninger, skattemelding, mva, forretningsførsel, økonomistyring, autorisert, erfaring, kompetanse, moderne, med i tiden, tripletex, horten, oslo, moss, tønsberg
Regnskap, regnskapsfører, regnskapstjenester, bokføring, bilag, faktura, resultatrapport, rapportering, budsjett, årsoppgjør, årsregnskap, selvangivelse, mva-representasjon, lønnskjøring, lønninger, skattemelding, mva, forretningsførsel, økonomistyring, autorisert, erfaring, kompetanse, moderne, med i tiden, tripletex, horten, oslo, moss, tønsberg, regnskap Horten, regnskapsfører horten, regnskapstjenester horten

Karriere

Vi er til enhver tid interessert i utdannede revisorer og regnskapsførere med erfaring fra bransjen. Send gjerne en åpen søknad til post@bdtviken.no

Opplæring og organisasjonsutvikling
Våre kunder er opptatt av å ha tillit og trygghet gjennom vår kompetanse og servicegrad. Hver enkelt medarbeider har derfor en avgjørende innflytelse på om vi får fornøyde kunder eller ikke. Utvikling av medarbeidere og organisasjonskultur har derfor stor strategisk betydning for BDT Viken.

Det å arbeide med organisasjonskulturen er tillagt stor strategisk betydning for virksomheten hvor hovedfokus er:

  • Medarbeidere som er stolte av sin arbeidsplass

  • Faglig kompetanse og dyktighet forventes og anerkjennes

  • Ordentlighet er et varemerke for virksomheten

  • Serviceinnstilling overfor kundene

  • Trivelig arbeidsmiljø gir overskudd til ekstra
    arbeidsinnsats og skaper identitet
    med virksomheten

Ledige stillinger

DAGLIG LEDER                                                              

BDT Viken er på offensiven, bygger lag og ønsker å ta nye posisjoner i dagens marked. Er du en samlende leder som har lyst til å være hoved propellen og få alle til å dra i samme retning? Er du opptatt av å bidra til konstruktivt arbeidsmiljø med fokus på samhandling for å skape gode resultater? Er muligheten for medeierskap en drivkraft?

Kjenner du deg igjen i våre kjerneverdier, åpen, oppriktig og driftig?

Vi ser etter deg som er relasjonssterk og flink med mennesker. Du er trygg, inngir tillit- lytter godt og skaper høy troverdighet. Du er samarbeidsorientert og evner å dra alle i samme retning . Samtidig trives du med å jobbe selvstendig med ulike oppgaver. Du evner å tenke strategisk og analytisk kombinert med gode kommunikasjonsevner og interesse for nytenkning og utvikling er viktig. 

Send søknad

 

 

AVDELINGSLEDER REGNSKAP - MOSS                                                              

Er du autorisert regnskapsfører med erfaring fra byrå? Er du faglig sterk og en samlende leder som har lyst til å coache og videreutvikle et serviceinnstilt team? Er du opptatt av å bidra til konstruktivt arbeidsmiljø med fokus på samhandling for å skape gode resultater? Er muligheten for medeierskap en drivkraft?

Kjenner du deg igjen i våre kjerneverdier, åpen, oppriktig og driftig?

Send søknad

REVISORER - HORTEN OG TØNSBERG                                                              

BDT Viken har kontorer svært sentralt plassert i sentrum av Horten og Tønsberg med medarbeidere som jobber tett sammen og på tvers av kontorene. Som revisor i BDT Viken vil du få en egen kundeportefølje med mulighet for revisjon fra A-Å, samt stor innflytelse på egen arbeidshverdag og avdelingen for øvrig. Du vil arbeide tett sammen med partner og bli invitert til å ta del i faglige beslutninger på vegne av våre kunders regnskap.

I utgangspunktet ser vi etter en erfaren revisor med opptil flere årsoppgjør på samvittigheten. Likevel ønsker vi ikke at dette skal bli begrensende og vi imøteser også søknader fra nyutdannede kandidater og/eller kandidater med kortere arbeidserfaring.

Send søknad

REGNSKAPSKONSULENT - OSLO                                                              

BDT Viken er på offensiven og vi har tatt et solid grep om de mulighetene endringene vår bransje har ført med seg. Vi kan tilby våre kunder den beste kompetansen, de mest engasjerte medarbeiderne og vi ligger i forkant når det gjelder nye og digitale verktøy. Vi setter alltid kunder og ansatte i fokus.

Vi fortsetter vår ferd mot å ta en ledende rolle i vårt marked og søker nå etter regnskapskonsulent til vår regnskapsavdeling i Oslo.

Avdelingen består av regnskap og revisjon og har til sammen 17 dedikerte ansatte.

Send søknad