Regnskap, regnskapsfører, regnskapstjenester, bokføring, bilag, faktura, resultatrapport, rapportering, budsjett, årsoppgjør, årsregnskap, selvangivelse, mva-representasjon, lønnskjøring, lønninger, skattemelding, mva, forretningsførsel, økonomistyring, autorisert, erfaring, kompetanse, moderne, med i tiden, tripletex, horten, oslo, moss, tønsberg
Regnskap, regnskapsfører, regnskapstjenester, bokføring, bilag, faktura, resultatrapport, rapportering, budsjett, årsoppgjør, årsregnskap, selvangivelse, mva-representasjon, lønnskjøring, lønninger, skattemelding, mva, forretningsførsel, økonomistyring, autorisert, erfaring, kompetanse, moderne, med i tiden, tripletex, horten, oslo, moss, tønsberg
Regnskap, regnskapsfører, regnskapstjenester, bokføring, bilag, faktura, resultatrapport, rapportering, budsjett, årsoppgjør, årsregnskap, selvangivelse, mva-representasjon, lønnskjøring, lønninger, skattemelding, mva, forretningsførsel, økonomistyring, autorisert, erfaring, kompetanse, moderne, med i tiden, tripletex, horten, oslo, moss, tønsberg, regnskap Horten, regnskapsfører horten, regnskapstjenester horten

Karriere

Vi er til enhver tid interessert i utdannede revisorer og regnskapsførere med erfaring fra bransjen. Send gjerne en åpen søknad til post@bdtviken.no

Opplæring og organisasjonsutvikling
Våre kunder er opptatt av å ha tillit og trygghet gjennom vår kompetanse og servicegrad. Hver enkelt medarbeider har derfor en avgjørende innflytelse på om vi får fornøyde kunder eller ikke. Utvikling av medarbeidere og organisasjonskultur har derfor stor strategisk betydning for BDT Viken.

Det å arbeide med organisasjonskulturen er tillagt stor strategisk betydning for virksomheten hvor hovedfokus er:

  • Medarbeidere som er stolte av sin arbeidsplass

  • Faglig kompetanse og dyktighet forventes og anerkjennes

  • Ordentlighet er et varemerke for virksomheten

  • Serviceinnstilling overfor kundene

  • Trivelig arbeidsmiljø gir overskudd til ekstra
    arbeidsinnsats og skaper identitet
    med virksomheten

Ledige stillinger

REVISOR - MOSS

BDT Viken bygger lag og ønsker å ta nye posisjoner i dagens marked. I tillegg opplever vi en sterk vekst i vår kundeportefølje som administreres og håndteres fra Moss. I den sammenheng søker vi nå etter nye revisorer til Mossekontoret.

Send søknad

REGNSKAPSKONSULENTER - HORTEN

Vi ser etter deg som er nyutdannet og i ferd med å starte på en karriere som selvstendig regnskapskonsulent. Du liker teknologi og har stor interesse for regnskap. Du er lærevillig, uredd, liker å jobbe i team og ønsker å være en aktiv deltaker i videreutvikling og digitalisering for dine kunder. 

Send søknad

 

TEAMLEDER/AUTORISERT REGNSKAPSFØRER - HORTEN

BDT Viken søker etter en teamleder/autorisert regnskapsfører til våre lokaler i Horten. Vi ser etter en person med gode lederegenskaper, som ønsker å være med på utviklingen av regnskapsavdelingen. Som teamleder får du mulighet til å påvirke avdelingen og du vil være en av våre nøkkelpersoner. Du kommer til å samarbeide tett med de andre kontorene, og hjelpe oss med å utvikle og vokse enda mer. 

Send søknad

AVDELINGSLEDER OG REVISOR - VESTFOLD                                               

BDT Viken Revisjon søker Avdelingsleder til våre kontorer i Vestfold. 

Som avdelingsleder vil du arbeide skulder mot skulder med kompetente og selvgående medarbeidere. Stillingen innebærer personalansvar for alle ansatte i Vestfoldavdelingen som består av to avdelingskontorer. Ett i Horten og ett i Tønsberg.

Send søknad

REVISORER - HORTEN OG TØNSBERG                                                              

BDT Viken har kontorer svært sentralt plassert i sentrum av Horten og Tønsberg med medarbeidere som jobber tett sammen og på tvers av kontorene. Som revisor i BDT Viken vil du få en egen kundeportefølje med mulighet for revisjon fra A-Å, samt stor innflytelse på egen arbeidshverdag og avdelingen for øvrig. Du vil arbeide tett sammen med partner og bli invitert til å ta del i faglige beslutninger på vegne av våre kunders regnskap.

I utgangspunktet ser vi etter en erfaren revisor med opptil flere årsoppgjør på samvittigheten. Likevel ønsker vi ikke at dette skal bli begrensende og vi imøteser også søknader fra nyutdannede kandidater og/eller kandidater med kortere arbeidserfaring.

Send søknad

REGNSKAPSKONSULENT - OSLO                                                              

BDT Viken er på offensiven og vi har tatt et solid grep om de mulighetene endringene vår bransje har ført med seg. Vi kan tilby våre kunder den beste kompetansen, de mest engasjerte medarbeiderne og vi ligger i forkant når det gjelder nye og digitale verktøy. Vi setter alltid kunder og ansatte i fokus.

Vi fortsetter vår ferd mot å ta en ledende rolle i vårt marked og søker nå etter regnskapskonsulent til vår regnskapsavdeling i Oslo.

Avdelingen består av regnskap og revisjon og har til sammen 17 dedikerte ansatte.

Send søknad